Dorinel Munteanu, fost internaţional, a vorbit, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportiva, despre scenariile care se discută după meciul dintre Olanda U21 şi Germania U21.

Munteanu nu crede că cele două echipe au remizat sâmbătă seara, scor 1-1, pentru a sabota naţionala antreană de către Adrian Mutu.

Fostul fotbalist speră ca România U21 să bată naţionala de tineret a Germaniei în ultimul joc al Grupei A şi să se elimine toate scenariile că nemţii şi olandezii s-au înţeles pentru a merge mai departe în sferturi la EURO U21

,,Mie nu-mi vine să cred în acest scenariu, fiindcă ştim foarte bine rivalitatea dintre Germania şi Olanda. Cu toate că se fac speculaţii pe seama acestui meci, dar la fel de uşor putea să câştige şi Olanda.

Nu ştiu dacă a fost ceva regizat, dar pentru noi rezultatul ăsat nu ne avantajează. Eu sper ca România în ultimul meci cu Germania să câştige şi atunci să dăm toate calculele peste cap.”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Realitatea Sportivă.

După două meciuri jucate la EURO U21, România se află pe locul 2 în grupa A, cu 4 puncte acumulate, atâtea cât a reuşit să acumuleze şi Germania.

Olanda U21 se află pe locul 3 în grupa de tineret, cu două puncte acumulate, iar ultimul meci îl va disputa împotriva Ungariei U21.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.