Accident rutier mortal, în această dimineață, în jurul orei 05.30, pe DE 581, în comuna Priponești, la ieșirea din Tutova.

Un autoturism, în care se aflau 4 bărbați, din județul Vaslui, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, și care circula dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, a intrat în impact cu remorca unui camion, din Republica Moldova, parcat pe partea carosabilă, pe aceeași direcție de mers cu autoturismul.

În seara precedentă, camionul s-ar fi defectat și nu ar mai fi putut fi scos în afara părții carosabile, fiind semnalizat cu lumini de avarie și triunghiuri reflectorizante.
În urma impactului, toți cei patru bărbați aflați în autoturism au decedat.

La faţa locului s-au alocat două ambulanţe B2 şi C2 de de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi un echipaj SMURD de prim-ajutor de la Bârlad. De asemenea, s-au trimis de la Tecuci o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD. Trupurile neînsuflețite ale celor 4 au fost scoase de pompierii de la ISU Galați, prin descarcerare.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concerte în care s-a produs accidentul.

 

Sursa: Realitatea de Galati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.