Liderul grupului civic „Starea de Libertate”, Pompiliu Diplan și-a exprimat regretul pentru decesul cântărețului de muzică de petrecere, Nelu Ploieșteanu, la emisiunea „Legile Puterii”, dar a pus la îndoială faptul că artistul a fost victima infectării cu SARS-CoV-2. 

„Îmi doream să fie printre noi. Nelu Ploieșteanu mi-a cântat la nuntă. Îmi pare foarte rău că a murit. Dumnezeu să îl ierte! Dar asta nu înseamnă că toată campania de vaccinare este o campanie legitimă. Nici măcar nu știm dacă a murit de COVID sau nu. Autopsiile nici nu li s-a dat voie să fie făcute. Un doctor de medicină legală a spus că 10% din pacienții declarați de COVID, și aicea nu știm dacă Nelu Ploieșteanu se califică sau nu, numai 10% muriseră cu trombi în plămâni”, a declarat Diplan. 

„Îmi pare foarte rău de domnul Nelu Ploieșteanu. Asta nu mă face pe mine un criminal, ba dimpotrivă mă face un român care este solidar cu starea nației”, a declarat unul dintre cei care îi îndeamnă pe români să protesteze față de introducerea unui nou set de restricții. Pompiliu Diplan a mers mai departe și a susținut că „nu ar trebui să lăm ca punct de reper recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, de vreme ce au fost o cacofonie de la începutul acestei pandemii”, a concluzionat Pompiliu Diplan. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.