„Măicuța noastră a avut niște dorințe. Tot timpul noi încercam să schimbăm subiectul și spuneam: ”Mama, nu e timpul să vorbești despre asta.” Dar părinții mei, și tatăl meu, în cazul lui nu i-am respectat dorința și nu i-am fi respectat nici mamei, numai că pandemia asta a făcut, restricțiile au făcut să i se îndeplinească dorința. Rugăciunea mamei noastre a fost ca ea să nu moară acasă, pentru că nu voia să fie o presiune pe noi. Știa că vom găsi vreun motiv pentru care să ne învinovățim. Și atunci, rugăciunea ei era ca ea să plece din lumea aceasta dintr-un spital”, a declarat Estera Onoriu despre Gabi Luncă, la „Legile Puterii”.

„Al doilea lucru pe care ni l-a cerut a fost să nu o aducem acasă. Trupul neînsuflețit să nu fie adus acasă. Pentru că în cazul tatălui nostru, care ne-a cerut în mod expres să îl înfășurăm într-un cearșaf alb și așa să fie dus la groapă, noi nu am făcut așa bineînțeles, a fost o presiune foarte mare pe familie. Au fost atunci poate peste cinci mii de oameni care au venit să își ia rămas bun de la tata, iar noi nu am mai avut parte de timpul nostru de jelit. Și oamenii făceau fotografii în sicriu și au fost niște situații neplăcute. Mama a spus să nu o aducem acasă”, a continuat fiica cea mare a artistei.

„Al treilea lucru pe care și l-a dorit mama a fost să nu îi fie văzut chipul, ci să fie acoperit sicriul pentru ca toți să rămânem cu imaginea pe care o cunoșteam a chipului dumneaei ca nu cumva să fie vreo degradare și astfel să fim tulburați. Dacă nu ar fi fost situația aceasta, nu s-ar fi întâmplat niciunul din aceste lucruri, însă îi mulțumim lui Dumnezeu (…) în tot ce s-a întâmplat acum, Dumnezeu ne-a oferit acest har și această posibilitate să-i aducem un ultim omagiu și să-i comemorăm viața alături de persoane dragi ei, alături de persoane care au apreciat-o ca om, nu ca artist, ca om, în calitatea ei de om modest,” a concluzionat Estera Onoriu. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.