„Au fost scandaluri în Ministerul Transporturilor și nu numai acolo. Și se poate ca din acele scandaluri să piardă în multe cazuri și ministrul. N-ați văzut miniștrii dați jos de efectele sindicaliștilor? De faptul că se negociază ceva și iese altceva, sau de faptul că nu poate să îndeplinească rugămințile. Știți că pe aeroporturile din lume, când ies sindicaliști…Am circulat și noi și am rămas în ofsaid. Dar în momentul acela, se blochează tot și le cam dau drepturile. Asta înseamnă o forță. Sindicatele pot avea o forță, dar numai că trebuie totul făcut în limitele legii”, a declarat președintele Federației Naționale Sindicale „Alma Mater”, Anton Hadăr, legat de protestele de la metrou, la „Legile Puterii”.
 
Liderul sindical consideră că demolarea magazinelor aflate în incinta metroului bucureștean va fi urmată de acțiuni în instanță.
 
„O să vedeți că vor fi procese, vor fi scandaluri. Mă refer aici nu neapărat la domnul Rădoi (n.r. președintele Unitatea Sindicatul Liber Metrou) cu ministerul, că astea probabil vor curge de aici încolo, ci firmele private cu ministerul, sau chiar firmele cu domnul Rădoi. Acum nu știu cine a semnat contractul. Sindicatul bănuiesc că nu, că nu era spațiul lor, sau ministerul. Și dacă a semnat ministerul și a închis firma e o problemă. Pentru că omul o fi luat acel spațiu pe patru ani. A investit. Să știți că noi ne-am chinuit în Regie să închidem niște mici tarabe și ne-au dat în judecată. E o cauză complicată. O să iasă cu scântei, dar acum intră legea pe rol că fiecare se va apăra. Vă spun, cele mai multe probleme vor fi ridicate de aceștia care au fost dați afară. Pentru că au băgat bani în firme,” a concluzionat Hadăr.  

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.