Sute de blocuri din cinci din cele șase sectoare ale Capitalei au rămas din nou fără apă caldă sau, în unele cazuri, furnizarea acesteia este deficitară, și asta ca urmare a unor avarii la rețeaua primară de termoficare. Astfel de probleme întâmpină sectoraele 1, 3, 4, 5 și 6. Cei mai norocoși par să fie locuitorii din Sectorul 2 al Capitalei, acolo unde, cel puțin pentru moment, nu au fost semnalate astfel de situații. 

Potrivit datelor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica (TEB), la secțiunea Funcționare sistem termoficare, sunt nu mai puțin de 9 pagini în care este anunţată oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare, în următoarele zone:  

În Sectorul 1, sunt afectate de Str.Dr.Felix, Str.Clucerului, Bd.Ion Mihalache, Bd.Dinicu Golescu, Str.Grigore Manolescu, Şos.Nicolae Titulescu, Şos.Nicolae Titulescu, Str.Frosa Sarandei și în zona Str.Puţu lui Zamfir. 

În Sectorul 3, sunt avarii pe Str. Blajel, Str. Dristor, Şos. Mihai Bravu, Al. Buhuşi, Gura Ialomiţei,  Str. Şerban Vodă, Simion Şerban, Str. Mitropolit Dosoftei, Str. Şerban Vodă, Str. C-tin Mănescu, Str. Darstelor imob. nr. 3; Str. D-tru Botez, Str. Nicolae Galea și Pieptanari. 

Cele mai multe imobile afectate sunt în sectoarele 4 și 5 ale Capitalei, acolo unde lista străzilor unde se înregistrează astfel avarii este mult mai numeroasă. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.