Consilierii generali au aprobat, în şedinţa de miercuri, finanţarea de la bugetul Municipiului Bucureşti a Programului Unitar de Acţiune pentru Deratizare şi Dezinsecţie în anul 2021.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu 51 de voturi „pentru” şi o „abţinere”. Hotărârea a fost votată cu un amendament formulat de primarul general – Nicuşor Dan.

A fost scandal în ultimele zile pe această temă. Fostul edil al Capitalei a acuzat faptul că nu s-au mai făcut deratizări de 4 luni în București. Mai mult, Gabriela Firea era nemulțumită că nu a fost votat Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție.

Gabriela Frea: „Capitala s-a umplut de șobolani, urmează țânțarii, căpușele și alte dăunătoare, din „grija” primarului general și a celor două partide, PNL și USR+. Iar asta înseamnă boli pentru toți, copii și adulți! Nici astăzi, și suntem aproape la jumătatea anului, nu a fost votat Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție.

În timpul mandatului meu, acest plan era aprobat, de regulă, în luna ianuarie. Anul trecut, în februarie începeau primele tratamente împotriva șobolanilor. Anul acesta, ZERO până acum. Ba nu a fost buget, ba e planul întocmit prost, ba nu sunt bani suficienți. Doar motive! De râs e că USR+ nu sprijină planul spunând că e al PSD, când planul e propus de același Nicușor Dan pe care l-au „înscăunat” Primar General”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.