Florin Cîțu s-ar fi înțeles cu Emil Boc ca municipiul Cluj Napoca să primească mai mulți bani din miliardele venite de la UE. În schimb, Cîțu va avea susținerea pentru președinția liberalilor dintr-unul din cele mai puternice județe ale României. Astfel, Clujul primește cei mai mulți bani în condițiile în care, oricum este foarte finanțat și cel mai dezvoltat județ după București. Informațiile bombă despre distribuirea miliardelor de euro de la UE au fost dezvăluite de jurnalistul Laurențiu Botin, realizatorul emisiunii 100% de la Realitatea PLUS.

„Pe surse se vorbește despre faptul că din granturile, care vin de la UE, adică mocaciunea de miliarde, nu mai puțin de 3 până la 4 miliarde se vor duce în zona Clujului. Nu cumva dl Cîțu își plătește susținerea organizației puternice de la Cluj prin banii ăștia?, întreabă Laurențiu Botin.

„Într-adevăr, există o cerere pentru metroul din Cluj. Acum că vor fi 4 miliarde de euro la Cluj, nu cred acest lucru. Eu nu am văzut așa ceva și n-am asistat la astfel de discuții până acum. Că o să fie o suma importantă pe zona respectiva este foarte posibil pentru că exista proiecte, pentru ca exista dezvoltare”, a spus Virgil Guran – senator PNL.

Florin Cîțu nu și-a exprimat oficial dorința de a candida. Deci, chestia asta că plătește, nu plătește eu nu o văd în picioare deocamdată”, a mai spus parlamentarul.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.