Noi măsuri de relaxare îi așteaptă pe bucureșeteni începând din această noapte! Totul, în urma unei decizii a Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU), care a decis, astăzi, relaxarea măsurilor anti-COVID, în acord cu Hotărârea de Guvern (HG) privind prelungirea stării de alertă, potrivit realitatea.net

Totuși, există măsuri care rămân în continuare valabile, printre acestea numărându-se obligativitatea purtării măștii de protecție în zonele aglomerate din spaţiile deschise, dar şi în apropierea unităţilor de învăţământ.

CMBSU a constatat, astăzi, că rata de incidenţă la 14 zile este de 0,35 la mie şi a decis relaxarea măsurilor anti-COVID.

Prefectul Alin Stoica a menţionat că măsurile stabilite în decizia CMBSU sunt cele avute în vedere HG privind prelungirea stării de alertă începând din data de 13 mai, pentru încă 30 de zile.

Astfel, în Capitală, masca de protecţie rămâne obligatorie în spaţiile deschise aglomerate, cum ar fi pieţe, târguri, oboare, dar şi la 50 de metri de unităţile de învăţământ.

Noile măsuri intră în vigoare în această noapte, de la ora 01.00.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.