O echipă Realitatea PLUS a fost atacată de huliganii din galeria echipei Steaua. Aceștia i-au îmbrâncit, i-au înjurat pe colegii noștri, au aruncat cu fumigene în mașina în care aveau echipamentele și l-au stropit cu bere pe colegul nostru care voia să filmeze pe spațiu public mulțimea care se îndrepta spre stadion. Asta în contextul în 30 de minute începe meciul dintre Steaua și CSA Afumați. 

Sunt noi imagini cu incidentul prin care a trecut echipa Realitatea PLUS.

Jurnaliștii prezenți în Afumați pentru returul barajului de promovare în Liga a 2-a au fost atacați de huligani în chiar în fața jandramilor. Aceștia i-au jignit pe colegii noștri și s-au manifestat violent față de ei, dar și de echipamentul pe care îl aveau la dispoziție pentru a transmite de la fața locului. 

Jandarmii nu au reacționat. 

Petru Ursescu, purtător de cuvânt IJJ Ilfov, a declarat, într-o intervnție telefonică la Realitatea PLUS, că se vor lua toate măsurile legale împotriva celor acre au agresat. 

Când ni s-au comunicat (cele întâmplate – n.r.), am luat legătura cu un echipaj care a fost trimis să acorde sprijin. (…) Echipa de filmare nu avea acreditare pentru a întra în arenă. Colegii mei le-au recomandat să se deplaseze într-un loc special amenjat. Ei s-au deplasat într-o altă zonă, în mijlocul suporterilor. Se va analiza care a fost situația și de ce s-a intervenit cum s-a intervenit”, a afirmat reprezentantul Jandarmeriei. 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.