În aceste momente au loc percheziții de amploare la locuințele și firmele omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad, transmite Realitatea PLUS. Informațiile au fost oferite, în exclusivitate Realitatea PLUS.

Continuă investigaţiile în cazul omului de afaceri Ioan Crişan, ucis în explozia din Arad.

Autoritățile încearcă să găsească legături între omul de afaceri și posibile conflicte cu parteneri de afaceri sau de natura sentimentala.

Este vorba de 5 sau 6 percheziții care se desfășoară la Arad marți după-amiază, a anunțat marți jurnalista Ionela Arcanu, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Realitatea PLUS.

Anchetatorii speră ca prin aceste descinderi să obțină documente, clipuri video, audio, orice i-ar ajuta în anchetă.

Reamintim că omul de afaceri Ioan Crişan a murit, sâmbătă, 29 mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Citește și Detalii CUTREMURĂTOARE din ancheta de la Arad: Afaceristul, ucis cu o bombă detonată de la distanță. Ce au descoperit polițiștii

Rezultatele necropsiei au confirmat identitatea bărbatului, dar şi că Ioan Crişan a murit la doar câteva secunde după ce maşina sa a explodat.

Citește și Asasinatul de la Arad, descifrat de un luptător ANTITERO: Acțiunea a fost CHIRURGICALĂ. Cum s-a fabricat BOMBA

Cercetările în acest caz se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin, au transmis procurorii. În cursul zilei de duminică, 30 mai 2021, a fost finalizată cercetarea la fața locului. Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize și constatări) din multiple specialități, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.