Prim-ministrul Florin Cîțu a spus că cetățenii nu trebuie să sufere din cauza conflictului dintre Primăria Sectorului 1 și compania de salubrizare și le-a solicitat reprezentanților Gărzii de Mediu să intervină în forță. Șeful Executivului a mai spus că, până la decizia instanței, ambele părți trebuie să respecte contractele aflate deja în derulare.

„Lucrurile sunt complicate, nu știu dacă intervenția mea e salutară. Cert este că acele contracte trebuie respectate. Cetățenii nu trebuie să sufere din cauza unei dispute în instanță. Nu este un lucru în regulă. Garda de Mediu trebuie să-și facă datoria, să verifice, să meargă în forță și dacă găsește ceva să amendeze”, a explicat premierul Florin Cîțu, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Prim-ministrul le-a cerut celor implicați să respecte contractele existente și să aștepte rezolvarea litigiului în instanță.

„Până la decizia instanței de judecată, important este să se respecte contractele, ambele părți trebuie să le respecte”, a fost concluzia premierului Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.