„Apropo de domnul Flutur, un singur lucru aș vrea să le amintesc românilor și mai ales celor care fac politică de dreapta și care vor fi acum implicați în alegerile astea. Domnul Flutur a fost un personaj cheie în celebra trădare față de Tăriceanu (n.r. în 2006, Gheorghe Flutur, pe atunci ministru liberal al Agriculturii, a plecat din PNL, al cărui lider era Călin Popescu Tăriceanu pentru a se alătura împreună cu alți 27 de liberali unei platforme de unificare liberală inițiată de fostul lider al formațiunii, Theodor Stolojan)”, a declarat jurnalistul Dan Bucura la emisiunea 100% de la Realitatea PLUS. 

„Acum eu nu zic că nu a făcut bine, dar întotdeauna a fost un pion important dacă nu chiar șeful demersurilor de genul ăsta. Așa că nu întâmplător ieșirile lui Flutur și lucrurile de genul ăsta anunță ceva”, a notat jurnalistul. 

Dan Bucura a reamintit și cum a luat naștere actualul PNL, prin fuziunea fostului Partid Democrat Liberal cu Partidul Național Liberal, în anul 2014.

„Când s-au unit bucățile astea și s-au unit cu scântei. Au fost vreo doi ani de zile crunți. Au apărut stenograme, amintiți-vă cum vorbeau unii de alții, a fost crunt. Când s-au liniștit apele după vreo doi ani de zile în partid, s-au împărțit cumva și interesele. (…) Ei bine, acum suntem în următoarea paradigmă: domnul premier, Cîțu are o oală mare cu „cașcaval” așa că domnul Cîțu a devenit interesant”, a concluzionat Bucura. 

Declarația vine în contextul în care premierul Florin Cîțu ar fi susținut de mai multe nume grele din fostul PDL, printre care și actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur în competiția interne pentru șefia Partidul Național Liberal.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.