Un incident de securitate major ar fi fost provocat de Claudiu Năsui prin filmarea unor fabrici de armanent din Brașov. Demitarul a postat pe o rețea de socializare imagini din interiorul clăririlor.

Reprezentanții ministerului au venit și cu o reacție. Aceștia susțin că ministrul a avut permisiunea directorilor de fabrică să filmeze în acele zone.

După ce ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a vizitat mai multe fabrici de armament din Brașov, acesta a dezvăluit pe o rețea de socializare și imagini din interiorul clădirilor.

Imagine

A fost taxat imediat pentru gestul său și este acuzat că ar fi provocat un grav incident de securitate. Totul, din cauza faptului că, la liniile de producție din fabrici, filmarea este interzisă, pentru a nu se dezvălui informații clasificate, de importanță națională.

Directorul de comunicare al Ministrului Economiei a venit și cu un răspuns la acuzațiile aduse. Acesta susține că demitarul a avut permisiunea directorilor de fabrică să filmeze în acele zone și că nu ar fi provocat niciun incident de securitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.