Deratizarea în Capitală a început mult mai târziu decât ar fi fost normal anul acesta, din cauza mai multor probleme. Acest lucru se vede prin faptul că au apărut din ce în ce mai multe rozătoare prin oraș.

De exemplu, ieri, într-un supermarket din București, au fost depistați doi șoareci într-un raft de patiserie, din care oamenii se serveau singuri. Tot ieri, traficul în centrul Capitalei a fost îngreunat din cauza unei defecțiuni la semafoarele din intersecția Bulevardul Unirii cu Strada Nerva Traian.

Compania Municipală pentru Managementul Traficului a scris o postare pe Facebook în care a precizat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au stricat cablurile.

„S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării. Echipa noastră a demolat, igienizat și refăcut legăturile electrice, reușind ca până la ora 15³⁰ să asigure repunerea în funcțiune a semafoarelor și implicit reluarea traficului în condiții normale”, se arată în postarea companiei.

Nu sunt singurele cazuri. Au apărut mai multe fotografii și filmări cu șobolani care se plimbă de voie pe străzile orașului.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.