După succesul pe care l-a avut centrul mobil de vaccinare din Piața Obor, unde 1.400 de oameni au fost imunizați împotriva noului coronavirus, autoritățile au decis să deschidă aici un centru permanent. Serurile folosite sunt Johnson&Johnson și Pfizer, iar oferta cu mititei gratis după vaccinare este în continuare valabilă. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

„Având în vedere cererea mare, schimbăm planul și revenim mai devreme la Obor. Mâine (astăzi – n.r.) deschidem aici un centru de vaccinare fix, care va rămâne cât aveți nevoie. Doritori să fie, că doze avem destule.

Cu ajutorul lui Dan Barna, căruia îi mulțumesc, guvernul a dat o hotărâre prin care un centru din rezerva națională a fost distribuit la noi. Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie și avem terasa cu mici aproape.
 
Așadar, începând de mâine (astăzi – n.r.), vă așteptăm pe toți cei care vă doriți să vă vaccinați în cea mai mare piață din țară, piața Obor. Simplu și rapid, într-un mediu autentic românesc, unde oricum aveați drum dacă apreciați produsele variate și proaspete”, se arată în mesajul edilului de sector. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.