Șoferul care conducea un BMW alb ce, în seara zilei de duminică a blocat un automobil Logan și l-a agresat pe șoferul acestuia cu o crosă de golf a fost identificat și reținut de Poliție.

Bărbatul care a lovit cu crosa de golf o altă mașină în trafic a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost depistat în Capitală, acolo unde stătea cu chirie și a fost dus direct la audieri. 

Bărbatul a fost filmat în trafic în timp ce a blocat o altă mașină chiar pe un bulevard și, înarmat cu crosa de golf, a spart unul dintre geamurile laterale dar a lovit și șoferul. Polițiștii încearcă acum să o găsească și pe partenera agresorului care, de asemenea, a lovit cu piciorul mașina pe care au șicanat-o în trafic. 

Șoferul BMW-ului, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut deoarce este acuzat de infracțiunile de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea, circulației pe drumurile publice.

Însoțitoarea acestuia, ce a lovit Loganul cu picioarele în oglindă și în portiera stânga-față, nu a fost încă depistată de polițiști.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.