Poliţia din Focşani a deschis o anchetă după ce subiectele de la proba de Limba și Literatura Română a Evaluării Naționale au apărut pe reţelele de socializare chiar în timpul examenului. Reclamați a fost depusă de Inspectoratul Şcolar Vrancea.

„Poliţia municipiului Focşani a fost sesizată că la 22 iunie, dată la care s-a desfăşurat proba la romană în cadrul Evaluării Naţionale, la ora 10.39, pe un cont de socializare, au fost postate fotografii cu broşura necompletată care conţinea subiectele de evaluare pentru clasa a opta. Poliţia a demarat verificări urmând a se lua măsuri în funcţie de rezultatele acestora”, a declarat reprezentantul IPJ Vrancea, potrivit realitatea.net  

Faptele au avut loc la la Şcoala „Ion Basgan” din Focşani unde directorul instituţiei anunţă o anchetă internă pentru a afla cine a postat pe internet subiectele în timpul examenului.  

În paralel, Inspectoratul Şcolar face propria anchetă internă, iar ca o primă măsură a fost  schimbată comisia de examen pentru proba de matematică, înlocuitori fiind numai inspectori şcolari.

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.