Surse judiciare au declarat că tânărul a fost găsit spânzurat de o ţeavă metalică, iar mama sa – decedată, fără a prezenta, din primele cercetări, urme de violenţă pe corp.

Un adolescent de 18 ani, absolvent al Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, şi mama acestuia, cadru didactic, au fost vineri găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau.

Surse judiciare au declarat, pentru Realitatea, că tânărul a fost găsit spânzurat de o ţeavă metalică, iar mama sa – decedată, fără a prezenta, din primele cercetări, urme de violenţă pe corp.

Potrivit IPJ Constanța ”În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.  

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt.

Cercetările continuă.”

Ancheta poliţiştilor la faţa locului, un apartament dintr-un bloc din municipiul Constanţa, este în derulare.

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.