Chiar dacă anul acesta, festivalul Neversea a fost suspendat din cauza pandemiei, organizatorii au adus la malul mării atmosfera din timpul concertelor, un concept unic de petreceri. Endless Neversea Într-un decor de poveste, inspirat din insulele grecești, organizatorii au recreat atmosfera de festival pe o suprafață de 21.000 de metri pătrați de plajă.

Weekend-ul în care ar fi trebuit să aibă loc cea de-a patra ediție a festivalului Neversea, amânată pentru 2022, a fost marcat de   DJ-ii  Dub FX, Mr Woodnote și Fedde le Grand, care au făcut show-uri spectaculoase într-un decor fabulos la mare. Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Mr Woodnote), DJ Shiver, DJ Andi și Julian Morris au completat experiența muzicală de pe plaja Neversea cu seturi de excepție.

Distracția a început vineri seară, cu un warm-up asigurat de Julian Morris. Petrecerea a continuat cu australianul Dub FX și britanicul Mr. Woodnote, maestru al saxofonului. Cei doi artiști au făcut un show live memorabil, cu beaturi hip-hop, reggae și drum & bass însoțite de saxofon. Show-ul a continuat cu trio-ul Day Dreamers, format din Marwan, Dub FX și Mr. Woodnote până la miezul nopții.

Sâmbătă seară, Julian Morris a încălzit din nou atmosfera pe plaja Neversea. Apusul soarelui a fost acompaniat de muzica mixată de DJ Shiver, care a animat publicul timp de două ore. Fedde le Grand a fost headliner-ul serii care a făcut senzație și a adus frenezia de la mainstage pe plaja Neversea.. Noaptea s-a încheiat cu DJ Andi.

Toată vara, pe plaja Neversea va fi un program special cu artiști români și internaționali, adaptat la condițiile de organizare conform legislației actuale.

Serile de joi sunt gazda concertelor live pe plajă, cu trupe românești, iar serile de weekend aduc atmosfera de festival, cu 4 concepte de petreceri și stiluri de muzică diferite: Dreamscape (beaturi electronice, exotice și dinamice), Hypnotics (beaturi comerciale, cu arome de house, trance și EDM), Nostalgia (Retro/Disco/Future) și Fantasia (beaturi electronice, latino, dinamice). În acest weekend, între 15 și 17 iulie, fanii sunt așteptați la Nostalgia.

Plaja Neversea este o oază de relaxare și distracție, un loc unde te poți retrage să trăiești bucuria, fie că asta înseamnă să te relaxezi privind marea, să savurezi cocktailuri delicioase, să te decontectezi prin muzica artiștilor Neversea, sau să participi la diverse activități sportive si de entertainment. . Plaja Neversea are 700 de șezlonguri, cu umbrele din stuf, o zonă VIP cu o amenajare specială cu baldachine, canapele, perdele și scoici din ratan, două baruri și două terase si șase vendori de mâncare.

Imagine

O zonă nouă pe plaja Neversea este cea de cinema, amenajată pentru vizionarea meciurilor din timpul campionatului UEFA EURO 2020. Pe un ecran LED imens, iubitorii de fotbal au putut urmări alături de prieteni, la mare, emoțiile fiecărui meci. Întreaga zonă se va transforma într-un cinematograf în aer liber, unde vor avea loc diverse activități.

De asemenea, cei care vor să lucreze de pe plajă, au o zonă special amenajată pentru “biroul de pe plajă”.

Pentru cei care își doresc doar să se relaxeze  exista și o zonă de masaj. Vizitatorii dornici de activități și mișcare au la dispoziție terenuri de volei și fotbal, dar și sporturi pe apă precum stand-up paddle, caiac, surf și kyte, sau cursuri de yoga la răsărit.

Imagine

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.