Ludovic Orban – președintele PNL s-a aflat, sâmbătă, la Oradea, pentru a participa la Conferința Județene de alegeri locale în interiorul partidului. Obligația conducerii Partidului Național Liberal și a Guvernului PNL este aceea de a sprijini toate proiectele comunităților locale conduse de primari liberali pentru că oamenii judecă după ceea ce fac politicienii.

„Am vrut să fiu astăzi la Oradea, alături de Ilie Bolojan și de filiala PNL Bihor, un reper de succes pentru Partidul Național Liberal. Ilie Bolojan a realizat performanțe la care nimeni din PNL nu se aștepta, este un lider remarcabil, un om cu care ne mândrim și care reprezintă cartea de vizită a Partidului Național Liberal. Am transmis respectul și recunoștința mea, pentru tot efortul pe care reprezentanții Organizației PNL Bihor l-au făcut, pentru marile victorii pe care le-au repurtat, la toate alegerile.

Obligația conducerii Partidului Național Liberal și a Guvernului PNL este aceea de a sprijini toate proiectele comunităților locale conduse de primari liberali și a județelor conduse de președinții de Consilii Județene ai Partidului Național Liberal, pentru că, la guvernare, oamenii te judecă după ceea ce faci, efectiv. În Bihor sunt proiecte extrem de importante – construcția celui mai modern spital de boli infecțioase, Drumul Expres Arad-Oradea, finalizarea Autostrăzii Transilvania, dezvoltarea Aeroportului Oradea, Centura Beiuș, Centura Aleșd și multe altele.

Garantez că voi fi implicat pentru ca toate aceste proiecte să fie realizate, pentru a ne prezenta în 2024 în fața electoratului cu ele, și a arăta că ne-am îndeplinit angajamentele promise. Voi fi alături de PNL Bihor și de toate organizațiile noastre, oricând vor avea nevoie de mine, în prima linie a bătăliei politice, în toate campaniile pe care le vom derula în următorii 4 ani de zile!”, a transmis Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL