Traficul feroviar pe Magistrala M 800 Bucureşti – Constanţa a fost reluat, joi dimineață, dar pe un singur fir, în zona staţiei Feteşti unde, miercuri, au deraiat cinci vagoane ale unui tren de marfă.

 

Echipele de intervenţie au reuşit să repună pe şină toate cele cinci vagoane deraiate şi să finalizeze lucrările de reparaţii la linia de cale ferată şi la firul de contact care asigură tensiunea pentru locomotivele electrice, anunță CFR Infrastructură.

Intervenţiile încă sunt în desfăşurare, iar după finalizare, circulaţia va fi posibilă pe ambele fire, precizează Compania CFR Infrastructură.

Administratorul reţelei feroviare transmite scuze tuturor călătorilor care au fost afectaţi în urma deraierii de miercuri, atunci când peste 20 de trenuri au fost anulate sau deviate pe ruta ocolitoare Făurei – Buzău şi au ajuns la destinaţi cu trei – patru ore de întârziere.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. anunță că a fost redeschisă magistrala București – Constanța. Astfel, toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă pe ruta directă București – Constanța, începând cu ora 02.30, dar la Fetești traficul e redirecționat pe un singur fir.

Tot pe M 800 Bucureşti – Constanţa se circulă pe un singur fir şi pe segmentul Basarabi – Dorobanţu în judeţul Constanţa unde marţi a deraiat un alt marfar.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.