Trenul cu destinația Buzău a fost anunțat că va pleca de la linia 5, dar a fost tras la linia 8, iar pasagerilor nu li s-a comunicat această schimbare. Trenul, însă, a plecat la ora stabilită, în timp ce oamenii care au cumpărat bilet au rămas pe peronul indicat de tabelele de afişaj.

 

Călătorii au aflat de eroare abia când au cerut explicaţii la biroul de informaţii. Drept compensaţie, pasagerii au primit bilete gratuite la următoarele curse spre Buzău.

Aceasta nu a fost singura eroare. Trenul cu destinaţia Sibiu a fost anunţat pentru linia 14, dar a fost tras la linia 10. În acest caz, pasagerii au fost informaţi la timp de greşeală.

CFR a transmis că a fost vorba despre o „eroare de comunicare” care ar avea legătură cu o angajată nouă a Companiei naționale de transport feroviar, potrivit realitatea.net

O vânzătoarele de la casa de bilete, întrebată de câțiva jurnaliști care relatau cazul din Gara de Nord, a recunoscut că a fost vorba despre o greșeală, dar a precizat că toți călătorii care au ratat cursa pot să ia următorul tren către destinație, în mod gratuit. Întrebată dacă ea este cea vinovată pentru situația de față, aceasta a negat categoric.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.