UPDATE Trupurile celor 5 copii care s-au înecat în Siret, duminică după-amiază, au fost recuperate, în urma unei ample operațiuni de căutate. Din păcate, în ciuda manevrelor repetate de resuscitare, niciunl dintre ei nu a putut fi redus la viață.

„Urmare intervenție com Filipești, jud. Bacău, cele 5 victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul,” a transmis ISU Bacău. Potrivit sursei citate, este vorba de cinci adolescenți, doi cu vârsta de 14 ani, 2 de 17 ani și unul de 18 ani.

ȘTIREA INIȚIALĂ O tragedie s-a produs duminică seară pe râul Siret, în zona comunei băcăuane Filipești. 5 copii care se scăldau în râu au dispărut, iar în prezent se desfășoară o amplă operațiune de căutare.

Potrivit Realitatea de Bacau, la locul tragicului accident s-a deplasat un efectiv impresionat, cu scafandri SMURD și 2 bărci gonflabile, pentru căutarea victimelor.

Incidentul s-a produs în timp ce mai mulți copii au intrat să se scalde în apă, iar 5 dintre ei nu au mai ieșit din apă. Inițial, s-a crezut că este vorba de 4 persoane, dar în urma reconstituirii evenimentelor, polițiștii și pompierii au stabilit că e vorba de 5 copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.