Transferul lui Jack Grealish la Manchester City este iminent! Presa din Anglia anunţă că formaţia lui Pep Guardiola va plăti o sumă record pentru mijlocaşul lui Aston Villa.

Revenit din vacanţa petrecută la Dubrovnik, Grealish îşi prelungise contractul cu Aston Villa şi se părea că starul va rămâne la Birmingham şi pentru următorul sezon. Oferta celor de la Manchester City s-a ridicat însă la nivelul clauzei de reziliere: 100 de milioane de lire sterline (117 milioane de euro), record în istoria Premier League. Convins să evolueze pentru echipa lui Pep Guardiola, Grealish s-ar fi înţeles deja cu Manchester City, iar transferul urmează să fie anunţat în această săptămână, scrie realitateasportiva.net

Recordul precedent pentru un transfer în Premier League fusese stabilit de Manchester United, care a plătit 105 milioane de euro pentru a-l aduce pe Paul Pogba de la Juventus.

Aston Villa a anunţat deja transferul unui potenţial înlocuitor al lui Jack Grealish. Leon Bailey, de la Leverkusen, a fost achiziţionat pentru 35 de milioane de euro.

În vârstă de 25 de ani, Jack Grealish este născut chiar în Birmingham şi este un produs al academiei celor de la Aston Villa. Idolul fanilor de pe Villa Park a debutat la prima echipă în 2012, la vârsta de 17 ani.

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.