Daniela Niță, acționar și administrator al firmei care a organizat show-ul pirotehnic ce a dus la tragedia din Clubul Colectiv, ar fi fost găsită moartă în propria locuință, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus. Alerta a fost dată de rudele femeii, pentru că de câteva zile nu mai răspundea nici la telefon, nici la mesaje.

Medicii legiști vor stabili cu certitudine data decesului. Aceleași surse spun că anchetatorii nu au găsit urme de violență pe corpul femeii. 

Daniela Niță aștepta pronunțarea definitivă a judecătorilor în proces, după ce primise cea mai mare condamnare din dosar – 12 ani si 8 luni.

NIŢĂ CRISTIAN MIHAI şi NIŢĂ DANIELA IOANA erau trimiși în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  favorizarea făptuitorului şi sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv, 64 de oameni au murit, iar o parte din supraviețuitori au rămas mutilați pe viață și au nevoie de îngrijiri medicale. 

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a anunțat luni că a fost sesizată în data de 16..08.2021, prin apel 112, cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.
Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, potrivit DGPMB.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.