Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost ucis cu bestialitate în plină stradă. Victima a fost atacată la scurt timp după ce retrăsese mai mulți bani de la un bancomat. Bătrânul a fost tâlhărit în apropierea unei stații de autobuz. Din cauza rănilor grave, victima a murit la spital.

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că a fost reținut un suspect, un individ extrem de periculos.

Concret, în data de 14 august, în jurul orei 00.00, a fost sesizată de către un spital de urgență că la camera de gardă a fost adus, în stare de inconștiență, cu leziuni la cap, un bărbat neidentificat, găsit în apropierea unei stații de autobuz din sectorul 3. În cursul nopții, bărbatul a decedat.
 
Cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri, iar în urma mai multor audieri a fost identificată victima și, prin intermediul unui membru al familiei sale, s-a reușit stabilirea traseului urmat de victimă în ziua de 13 august, precizează Poliția Capitalei. În urma vizionării unor imagini surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că bărbatul de 72 de ani a retras mai multe sume de bani de la o agenție bancară, iar la acel moment avea asupra sa mai multe bunuri personale care nu au mai fost găsite la momentul în care a fost descoperit inconștient, potrivit realitatea.net
 
Polițiștii spun că au fost identificate două persoane care intraseră în posesia unui bun care îi aparținea victimei, iar în urma audierii acestora a rezultat că le fusese vândut de un bărbat din același cartier, cunoscut doar în baza unui prenume. S-a stabilit identitatea acestuia, iar în dimineața de 15 august a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința acestuia din sectorul 3.
 
Bărbatul fost dus la audieri, a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchetul Tribunalului București, iar ulterior instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, cercetat pentru tâlhărie urmată de decesul victimei.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.