„În multe din luările de poziție ale susținătorilor lui Florin Cîțu, susținătorii mei și eu am fost acuzați că noi atacăm, că atacăm guvernul. Domnule, parcă Dumnezeu le-a rânduit de asemenea fel încât să se vadă cu ochiul liber că niciodată nici eu și nici în general în tabăra mea nu a existat o astfel de strategie de a aduna informații negative, compromițătoare, ponturi care toate să fie distribuite către un grup de comunicare ca să le distribuie în mass media pentru a mă ataca pe mine și echipa mea”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban la emisiunea 100% de la Realitatea PLUS. 

„Încă o dată spun. Dacă este veritabil și dacă acel document (n.r. documentul cu antetul Guvernului privind strategia de campanie internă în PNL a lui Florin Cîțu, semnat de un consilier de stat) este adevărat, s-a încălcat legea. Iar în privința credibilității unor astfel de mesaje care au fost date, ele sunt zero. Pentru că documentul acesta arată foarte clar că a existat în mod premeditat o activitate de colectare de informații, repet: ponturi, informații compromițătoare și așa mai departe, în vederea distribuirii lor. Eu, de exemplu, dacă eram președintele României și într-un document se spunea că transmiteți informația că președintele României îl sprijină pe candidatul cutare, eu aș fi luat poziție.  Eu aș fi luat poziție. Nu aș fi acceptat să îmi fie mie folosit numele într-un document în care practic se face campanie pentru un candidat” a punctat Orban. 

„Din păcate, felul în care au dus campania susținătorii lui Florin Cîțu a făcut foarte mult rău partidului. Un asemenea torent de atacuri, un asemenea torent de atacuri împotriva mea din partea colegilor mei, împotriva nu a mea personal, împotriva președintelui Partidului Național Liberal, umilința la care am fost supus la Cluj, de exemplu, în care a fost așa, un montaj aproape de coșmar. Eu nu mă simt umilit pentru că discursul meu a fost aplaudat de aproape două treimi din sală, care nu erau aplaudaci aduși.  Au fost foarte multe conferințe județene cu foarte multe evenimente interesante”, a concluzionat președintele PNL. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.