„Mie îmi pare rău că i-am dat votul domnului Cîțu, că el nu a ajuns premier în urma unui concurs de frumusețe. El a fost votat, este premierul USR PLUS, PNL și UDRM. Noi regretăm amarnic votul dat domnului Cîțu ca premier și domnul Orban a spus corect că un rol determinant l-am avut noi. Noi vrem să spălăm țara de el și căutăm soluții în acest sens. Nu pot să spun mai multe, dar căutăm o cale. Nu putem vota o moțiune a PSD și noi nu avem destule voturi ca să depunem o moțiune singuri. Cumva PNL spune că își închide războiul în 25 septembrie. Noi vrem Secția Specială desființată, vrem primari în două tururi, vrem pensiile speciale desființate,  adică acel stat care îl ține în funcție pe domnul Cîțu. (…) Ieșirea sau rămânerea  la guvernare se leagă de performanța economică comună a celor 4 partide de la guvernare. Nu reușim să performăm cu Cîțu în fruntea guvernului, îl schimbăm. Sunt voci care cer ieșirea de la guvernare. Sunt voci în conducerea partidului pentru că nu facem ce am promis din cauze externe”, a declarat deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu la emisiunea 100% de la Realitatea PLUS. 

„Noi am fost păcăliți. Nu trebuie să suporte poporul român la nesfârșit o greșeală din neștiință. Nici domul Orban, nici domnul Iohannis nu cred că au știut. (…) Cu domnul Cîțu lucrurile sunt încheiate, eu nu mai pot să îi mai acord credit. Din punctul meu de vedere domnul Cîțu e un caz încheiat. Dacă știam că domnul Cîțu ar fi comis o asemenea faptă când a fost propus premier nu îl votam niciodată indiferent ce ar fi zis partidul”, a explicat deputatul. 

„Știu că domnul Cîțu ar fi consumat droguri se aude acest lucru, dar probabil că va ieși Rareș Bogdan și va zice că și el și echipa câștigătoare a consumat droguri și că ce mare lucru. Cea mai importantă dovadă este declarația lui Cîțu. Dacă m-ați întreba pe mine, v-aș spune categoric nu. Dacă Cîțu a fost întrebat de un reporter a răspuns afară ninge. Aceasta este confirmarea din punctul meu de vedere fără echivoc că domnul Cîțu a consumat droguri, dacă el nu a negat clar. Am informații că sunt oameni care cunosc circumstanțele și chiar ar fi imagini care îl descriu pe domnul Cîțu în această ipostază”, a dezvăluit Emanuel Ungureanu.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.