Preşedinte Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a afirmat că a fost deranjat de afirmaţia unui coleg – căruia nu i-a dat numele, dar despre care a spus că este „o vedetă venită de curând în partid” -, care a declarat că liderul liberal nu a avut nicio vedetă alături de el la depunerea candidaturii pentru preşedinţia partidului. Orban a susţinut că pentru el fiecare membru PNL e o vedetă şi că partidul nu este împărţit între vedete şi „nevedete”.

Orban a declarat, miercuri, la Galaţi, că PNL nu e o mână de vedete „care astăzi spun una la televizor şi mâine spun alta”.

„M-a deranjat foarte mult ce a spus un coleg de-al meu, vedetă, venită de curând în partid, care făcea mişto de mine când mi-am depus candidatura: da, dar nu a avut nicio vedetă pe lângă el. Adică cum, PNL e împărţit între vedete şi nevedete? Pentru mine fiecare membru al PNL e o vedetă, e un membru al marii familii, fiecare membru chiar dacă nu are notorietatea, cunoaşterea naţională pe care o poate da un pic de slipici sau cariera anterioară de multe ori nemeritată, asta nu înseamnă că nu e valoros. Avem membri respectaţi în comunitate, avem primari care au făcut performanţă, fiecare în comunitatea lui locală, avem profesionişti în fiecare domeniu de activitate, care sunt apreciaţi şi care au făcut lucruri frumoase pentru oameni şi care ne aduc voturi şi ne cresc încrederea în PNL. Un PNL nu e o mână de vedete care astăzi spun una la televizor şi mâine spun alta”, a afirmat Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.