SCM Gloria buzău a câștigat astăzi, la Brăila, Cupa României și Supercupa României la handbal feminin, după ce a învins cu 35-29 (17-15) pe CSM București. Cristina Neagu &co au făcut un joc slab în fața echipei antrenate de Aurelian Roșca, care și-au dorit cu ardoare victoria și câștigarea celor două trofee. 

CSM București a condus prima dată în acest meci, în minutul 1, când Broch a marcat pentru bucureștence, dar în două minute Gloria a trecut la conducere prin golurile marcate de Moroianu și Zamfirescu de două ori. În minutul 10 CSM-ul a trecut din nou la conducere, scor 6-7, după un gol marcat de Broch, însă Buzăul a revenit cu 4 goluri la rând, chiar dacă la scorul de 7-7 Czeczi a ratat o aruncare de la 7 metri. În minutul 23 Smeets a marcat pentru 12-12, dar și de data asta Buzăul a revenit și a intrat la pauză cu două goluri avans, scor 17-15.

Repriza a doua a început în forță și în minutul 34 scorul era 20-20. La jumătatea reprizei a doua scorul era tot egal, scor 25-25, iar în minutul 50 buzăul s-a distanțat din nou la 3 goluri, scor 28-25. În minutul 54 Moroianu a dus Gloria prima dată la două goluri diferență, scor 30-26. Bucureștencele au încercat în ultimele două minute să egaleze, dar echipa lui Roșca s-a apărat bine și s-a organizat și în faza ofensivă și au marcat de 3 ori fără să primească gol prin Czeczi, Vasilevskaya și Zamfirescu, având în Marta Batinovic încerul păzitor din poartă.

Pentru Gloria Buzău au marcat: Zamfirescu -8 goluri, Czeczi -5, Subțirică -5, Ilie -5, Vasilevskaya -4, Moroianu -3, Rotaru -3, Vălean -1, Petrovic -1 

Pentru CSM București au marcat: Broch 8, Neagu 6, Martin 5, Omoregie 4, Lazovic 4, Smeets 2.

Următorul meci pentru SCM Gloria Buzău va fi sâmbătă, 4 septembrie, pe teren propriu, cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. 

Sursa: Realitatea de Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.