Apelul susținătorilor Justiției nu a rămas fără ecou. Zeci de români s-au adunat după ora 20.00 în Piața Victoriei la protestul anunțat de actorul Marius Manole, împotriva atacului la Justiție din partea premierului Florin Cîțu, asemănat cu Liviu Dragnea. În același timp, un protest amplu a fost anunțat pentru sâmbătă seară în fața Guvernului.

Mai mulți români s-au strâns joi seară în fața Guvernului pentru a cere demisia lui Florin Cîțu, acuzat de abuz pentru revocarea din funcție a lui Stelian Ion. 

„Suntem socati. Acum e vorba despre oamenii care vor binele tarii si care se uita la televizor de 3 luni si asista la niste scandaluri ingrozitoare. Ne intoarcem in Piata Victoriei pentru ca ce se intampla in interiorul PNL e groaznic. Ei uita ca noi nu am votat doar PNL, ci si alte partide care sunt in coalitie. Sa asistam de trei luni la iesirile lui Citu… Acum, ce a facut cu Stelian Ion… Nu vad diferenta intre Citu si Dragnea. Ce s-a intamplat aseara a fost socant. Daca el asa intelege sa guverneze tara… pe noi romanii nu ne intereseaza cine e seful PNL, ci cine guverneaza Romania. Citu face o politica de lautar, guverneaza dupa ureche!”, a spus, joi, intr-o interventie la Realitatea PLUS, Marius Manole. 

Protest anti-Cîțu la Guvern. Mobilizare în Piața Victoriei: Cîțu face o politică de lăutar, guvernează după ureche!

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.