Virgil Guran, lider PNL Dâmbovița, îl amenință pe Florin Cîțu dacă primarii din județ nu vor primi bani pentru proiectele urgente locale doar pentru că îl sprijină pe Ludovic Orban în cursa pentru șefia partidului. Senatorul a spus că va veni alături de primarii supărați în fața Guvernului, dar speră „să-i dea gândul cel bun lui Florin Cîțu și să se rezolve problemele”.

„Dacă la Dâmbovița primarii nu sunt băgați în seamă pentru alocarea de fonduri pentru probleme curente doar pentru faptul că sunt unii dintre președinții care-l susțin pe Ludovic Orban, o să am o reacție foarte virulentă. (…) Sunt președinte la Dâmbovița și am spus foarte clar. Să văd rezultatele. (…)

Eu îl respect pe Florin Cîțu, l-am susținut și îl susțin, da, dacă se întâmplă acest lucru, înseamnă că nu mai fac parte din același partid… două Românii…

Am informația că am fost sărit, că sunt Guran, care și-a permis să-l sprijine pe Orban”, a declarat Virgil Guran, președintele filialei PNL Dâmbovița, luni seară, într-o intervenție telefonică la emisiunea „100%”.

Virgil Guran îl avertizează din nou pe Florin Cîțu în legătură cu banii acordați autorităților locale și spune că va fi alături de primarii care vor veni la București, în fața Palatului Victoria.

„Dacă nu se întâmplă așa, o să-mi cer oficial scuze lui Florin Cîțu. Dacă nu, o să fiu în fața celor care au anunțat că vin în fața Palatului Victoria. Sunt supărați și au zis că vor să vină în fața Guvernului. Dacă se întâmplă acest lucru, este foarte grav. Părerea mea e că și primarii PSD și primarii UDMR trebuie sprijiniți.

Daca nu, din punctul meu de vedere, cu toate că l-am apărat pe Florin Cîțu, nu o să-l mai apăr. Înseamnă că nu este corect și nu este obiectiv”, a mai spus liderul PNL Dâmbovița, adăugând că speră „să fie doar o vorbă. S-ar putea ca lui Florin Cîțu să-i dea gândul cel bun și să se rezolve problemele”.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.