În această dimineață a avut loc o tentativă de sinucidere la stația de metrou Unirii. Din fericire, persoana în cauză, o femeie a cărei identitate este necunoscută, este conștientă, fiindu-i acordat primul-ajutor. În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili cauzele și condițiile în care s-a produs evenimentul. Metrorex a anunțat că traficul trenurilor de metrou a fost afectat în intervalul 9:09-9:37.

În această dimineață, în jurul orei 09:15, prin apel 112 , Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București (DGPMB) a fost sesizată cu privire la faptul că „o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la stația Unirii”, a anunțat Poliția.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipe de salvatori. 

Metrorex a informat, la rândul său, că astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulația trenurilor s-a desfășurat cu dificultate „din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1”.

Potrivit sursei citate, circulația trenurilor de metrou s-a derulat „în sistem pendula între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru”.

„Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție”, a informat Metrorex, potrivit realitatea.net

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.