A fost nevoie de o pandemie ca să vedem adevărata față a României, a unei societăți tribale plină de impostori și creduli.

Marea ipocrizie a început în urmă cu exact 32 de ani când s-a inițiat modelul de societate post-comunistă mediocrizată, dusă la extrem.

Totul a fost posibil prin politizare și corupție. Prin infiltrarea în structurile statului a loialiștilor politici și prin pătrunderea masivă în sistemul de învățământ a profesorilor cu note sub 6 la titularizare. Când învățători fără calificare au pătruns în educație, iar în aparatul de stat s-a intrat pe baza de carnet de partid, pe bază de corupere și șpagă. Este exact ca o otravă strecurată într-un organism în plină creștere.

Apoi au apărut așa zisele universități private, adevărate fabrici de diplome, gata să-i culeagă pe cei picați la stat pentru a le lua banii fără niciun fel de performanță. Așa a luat naștere mediocrizarea românească.

Prin mâna unor astfel de impostori au trecut generații de elevi, viitori adulți… Neșansa lor am putea spune, dar care a devenit și neșansa unui popor de a avea generații întregi virusate educațional. În 1991, când Cristoiu debita idioțenia aia de știre cu găina care a născut pui vii, majoritatea românilor se tăvălea de râs la o așa tâmpenie. Azi, cu generația Facebook, tind să cred că majoritatea ar crede și ar începe să caute pe net poze cu mama și puiul…

Unde sunt generațiile astea? Unde sunt cei “educați” de sistemul impostorilor? Au dispărut? S-au reeducat? Au plecat la muncă în vest? Nu! Mare parte sunt în domenii cheie sle statului, în politică și în educație. Au devenit la rândul lor promotorii mediocrității și mai grave a societății. Sunt peste tot! Sunt vaccinații care cred că trebuie ca cei nevaccinați să fie ferecați în case și izolați de restul lumii, sunt antivacciniștii care cred în teoriile conspirației și au ei informații secrete despre cum oculta mondială s-a gândit să le faca lor rău… Sunt cei care cred că teoriile ilogice made Șoșoacă despre infertilitatea pe trei generații… Sunt cei care cred că pupând o raclă cu moaște virusul se sperie și fuge mâncând pământul… Sunt politicienii care au un singur scop în viață, să țină cu orice preț de scaunele cu funcții și care uită că în realitate ei sunt niște simpli angajați ai poporului. Suntem noi, presa, care le permitem unora să-și expună public punctul de vedere toxic. Aici sunt generațiile virusate educațional! Sunt peste tot, pe toate palierele societății.

A fost nevoie de o pandemie să realizăm cât de înfiorătoare este realitatea: incultă, conspiraționistă, needucată, mediocră și agresivă.  Și ne mirăm că în comparație cu celelalte țări, în România rata de vaccinare este la un nivel atât de scăzut, ne mirăm că avem un astfel președinte și așa partide politice… Și ne mirăm fără să ne uităm la ce s-a întămplat în urmă cu 32 de ani!

A fost nevoie de o pandemie…

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.