Nimic nu are un impact mai puternic pe termen lung asupra unei societăți decât modul în care ne educăm copiii. În familie, în școală și în societate. Există o serie de valori comune pe care s-a cladit fiecare generație, acceptate și aplicate de o covârșitoare majoritate de români: nucleul societății este familia, compusă din mamă și tată, copiii sunt fetițe sau băieți și, până la vârsta maturității depline, părinții sunt cei care îi ocrotesc de pericolele din afara familiei și veghează ca principiile sale să fie duse cât mai bine mai departe.

Ce facem atunci când guvernul ne jignește convingerile? Invazia conceptului LGBTQIA+ mai nou 2SLBGTQIA+ în sistemul educațional din România se bazează pe fanatism. „Diversitatea” aceasta este agenda de stânga extremă pe care copiii noștri o învață în fiecare zi. Copiii noștri au nevoie de educație, în schimb ei primesc îndoctrinare. Este de-a dreptul haotic! 

Acești executori ai diversității se luptă pentru drepturile 2SLBGTQIA+  în unele dintre cele mai prestigioase școli din România. Bineînțeles că au ales să facă asta. Această ambiție a lor funcționează pentru ei și pentru toți prietenii lor care câștigă bani frumoși în fiecare an ca urmare a acestei noi tendințe. Însă pur și simplu nu funcționează pentru dumneavoastră și nu a fost conceput pentru a funcționa pentru dumneavoastră. Nu sunteți incluși în grupul lor. Dar știați asta deja…

Veți observa că nimeni nu descrie ce este diversitatea cu acuratețe în acest moment. Cu toate acestea, România progresistă de astăzi are nevoie de această „diversitate” prin ochii progresiștilor. Este dificil să va imaginați ceva mai urât decât asta!

De vină este mediul pe care îl avem acum, care stimulează confuzia. Administratorii școlii și legiutorii trebuie să rețină ca dumneavoastră, CA PĂRINTE, SUNTEȚI ACOLO PENTRU A-I ÎNDRUMA PE COPIII DUMNEAVOASTRĂ, NU PENTRU A-I ÎNCURCA! Iar din moment ce părinții sunt îndreptățiți legal și moral să își controleze copiii minori, școala nu are dreptul să le ia părinților deciziile părintești! Copiii NU aparțin administratorilor școlii! Sunt membri ai familiei din care au venit! Cum îndrăznește o școală să ia dreptul părintelui de a alege? Cine le-a dat autoritatea de a face una ca asta? Ca părinte, aveți cel mai sacru drept în a influența creșterea copilului dumneavoastră. Iar restul lumii va avea nevoie de un ordin judecătoresc pentru a încălca acest drept!

Dacă o persoană simte nevoiă să își schimbe sexul, atunci ea are nevoie de compasiune. Sunt departe de a încuraja ura sau disprețul față de cei care se confruntă cu astfel de probleme. Însă supra-sexualizarea și îndoctrinarea copiilor de către progresiști ​​trebuie combătută. Nu rămâneți spectatorii declinului acestei generații!

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.