Deja au început scandalurile în cadrul coaliției PNL-PSD. Se aruncă deja primele replici acide între politicienii din cele două partide, scrie Realitatea.net.

Nici nu a fost învestit noul Executiv, că au și început atacurile reciproce intre PNL și PSD. Social-democrații râd de liberali că le-au luat ministerele de forță, în timp ce Florin Cîțu anunță, deja, un război cu PSD.

Tensiuni nu sint, insa, doar intre partide, ci si in interiorul acestora. In PNL, spre exemplu, mai multe voci sunt nemulțumite de noua coaliție, dar și de cum s-au împărțit ministerele. Lideri importanți au lipsit de la ședința partidului în care s-a votat alianța politică cu PSD și UDMR. 

„Vanitatea, în mod cert, păcatul meu preferat” – Este replica dintr-un film postată de Florin Cîțu pe Instagram.

Secvența, dintr-un film intitulat „Pact cu diavolul”, a fost distribuită de Florin Cîțu pe rețelele de socializare. Liderul PNL face trimitere la negocierile pentru formarea noului guvern, care au fost făcute din „vanitatea” altor persoane, fiind precum un pact cu diavolul.

Anterior, în declarațiile publice, Florin Cîțu a promis că va lupta în continuare cu PSD-ul.

„Voi monitoriza modul în care va funcționa coaliția. Această coaliție este o coaliție, un compromis pentru acest moment, dar nu este necondiționată”, a spus Cîțu.

Glume fac social-democrații și în partid. „Bravo, Marcel, le-ai luat și banii de pe ei”, i-ar fi spus Olguța Vasilescu lui Marcel Ciolacu, între patru ochi.

Împărțirea ministerelor a iscat scandal în interiorul PNL. Liberalii sunt nemulțumiți că nu mai sunt pe liste, dar și că PSD va prelua portofoliile importante. Mulți liberali au boicotat ședința PNL în care a fost validat acordul politic cu PSD și UDMR. Lideri importanți precum Raluca Turcan, Dan Motreanu și Ilie Bolojan au lipsit, în timp ce jumătate dintre cei prezenți s-au abținut de la vot sau au votat împotrivă. Printre ei se află și Alina Gorghiu. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.