UPDATE Cele două echipe de specialiști pirotehniști – din cadrul Serviciului Român de Informații, respectiv Serviciului pentru Acțiuni Speciale – au finalizat activitățile la instituțiile în cauză. Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată.

Alertă marți, la Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia. Clădirile au fost evacuate, iar la fața locului se fac verificări. 

Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, respectiv ai Poliției municipiului Medgidia restricționează circulația în zonele vizate. Perimetrul în zonă este asigurat de către polițiști și jandarmi. La fața locului se află și pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, care asigură zona pentru măsuri de protecție și stingere a incendiilor. 

Specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații efectuează, la acest moment, controlul Curții de Apel Constanța, iar concomitent, pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.

Aproximativ 400 de persoane, din ambele instituții au fost evacuate.

Imagine

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.