Florin Cîțu a fost ales, marți, președintele Senatului, după revocarea Ancăi Dragu. Acesta a primit 82 de voturi „pentru”.

„Aceasta a fost decizia partidului. Am supus rezulatele negocierii la vot în PNL.

Sunt președintele PNL, poate cea mai importantă funcție astăzi, cel mai mare și singurul partid liberal, de dreapta din România. Este o decizie a coaliției, ca președinții PNL și PSD să preia cele două funcții. Le-am răspuns tuturor colegilor care vor să discutăm o problemă să vină să discutăm în PNL.

Dacă discută prin presă va trebui să luăm și alte decizii în BPN. Vom discuta cu fiecare în parte și vom vedea dacă putem să găsim elemente. Oameni care nu atacă președintele partidului, președintele României, PNL. Sunt unii care au plecat dintr-o afinitate mai veche pentru fostul lider, dar azi există un singur partid de dreapta, liberal.

PNL a ieșit mai puternic din aceste negocieri. Mie îmi pare rău că nu avem Finanțele, un premier fără Finanțe are o problemă. După ce se vor așeza lucrurile, va trebui să tragem linie și să vedem cum mergem mai departe”, a spus Florin Cîțu, marți.

Florin Cîțu a fost ales președinte cu ajutorul senatorilor PSD, ca urmare a înțelegerii dintre PSD și PNL. Anterior, deputații PNL l-au votat pe Marcel Ciolacu ca președinte al Camerei Deputaților.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.