Primarul comunei Beleţi-Negreşti, din judeţul Argeş, care fusese dat dispărut la câteva ore după ce sediul Primăriei a fost cuprins de un incendiu care ar fi fost provocat intenţionat a fost prins. Bărbatul a fost găsit într-un pârău. După ce a fost scos din apă, a fost transportat la spital, având hipotermie. Potrivit primelor informații, Mihai Marin ar fi încercat să se sinucidă.

Edilul bănuit că ar fi dat foc la primărie a încercat să se sinucidă și a fost găsit, noaptea trecută, în șoc hipotermic, în apele râului Argeș. Bărbatul a fost zărit acolo de paznicii unui mall din apropiere. Mihai Marin a fost dat dispărut de familie în cursul serii de luni.

„Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, a fost scos din apă sumar îmbrăcat”, a spus Marius Pasu, șef UPU Argeș. Primarul a fost internat pe secția de Terapie Intensivă.

Imediat după ce își revine și medicii vor stabili că este în afara oricărui pericol, va trebui să explice de ce a fugit imediat ce primăria pe care o conducea, cea din Beleți-Negrești, a fost distrusă din temelii de un incendiu puternic. În plus, polițiștii îl vor ancheta și în cazul accidentului produs în județul Gorj.

Mihai Marin ar fi făcut un accident cu mașina, în noaptea de luni spre marți, în județul Gorj. Se pare că a fost vorba despre o autoaccidentare, iar edilul conducea mașina Primăriei. După evenimentul rutier, primarul a fost rănit și a mers la spital, de unde a fugit ulterior. Acesta ar fi surferit o fractură de claviculă.

Reamintim că un incendiu violent a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în județul Argeș. Primăria Beleți-Negrești, dar și o anexă au fost curpinse de flăcări. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență. Oamenii legii iau în calcul ca focul să fi fost pus intenționat. Coincidență sau nu, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Curtea de conturi controlase primăria cu doar câteva zile înainte de izbucnirea incendiului.

Localnicii spun că în birourile Primăriei s-au găsit mai multe documente aruncate pe jos și un recipient cu motorină. 

Cercetările se află în desfăşurare, iar anchetatorii trebuie să stabilească cine a dat foc instituției și a distrus întreaga arhivă.  

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.