Liderul partidului AUR, George Simion, a vorbit la Realitatea Plus despre protestul care a avut loc săptămână trecută la Palatul Parlamentului. În cadrul emisiunii Legile Puterii, acesta a declarat că nu și-a însușit organizarea integrală a protestului, pentru că nu i-a aparținut.

Întrebat câți protestatari au fost la protest, George Simion a declarat că ‘’în afară de cei 2000 de protestatari simpatizanți AUR, la eveniment au luat parte și alți oameni, fără nici o legătură cu partidul. Noi răspundem pentru 2000 de oameni, mai departe, că jandarmeria s-a făcut de râs, asta este treaba lor. Vă spun că au fost mult mai mulți protestatari, mai mult de 2000, dar aceștia au fost mobilizați la toate cele șase intrări din Palatul Parlamentului, nu au stat într-un singur loc. Cu siguranță numărul a fost câteva mii’’, a mai spus acesta.

Referitor la lucrătorul vamal de la Galați, care a vandalizat o mașină, liderul AUR a declarat că persoana nu este membru de partid.

‘’Noi avem o lista cu toți membrii care au participat, iar domnul de la vama, din Galați, nu face parte din partidul nostru’’.

O alta întrebare la care a răspuns George Simion, exclusive pe Realitatea Plus, a fost despre faptul că doar o mașină a fost vandalizata! Nu doua, așa cum se vehiculează în spațiul public.

‘’Era o mașină, nu a atașatului Ambasadei SUA, era doar o mașină de Ambasadă. Nu știu care a fost diversiunea cu acest spray. A venit o colega de la PSD și mi-a spus, George, eu îmi retrag plângerea, pentru că am dus mașină la spălătorie, iar sprayul s-a curățat. ‘’

George Simion a mai adăugat că este fericit pentru că nu au fost conflicte fizice. „Vreau să le transmit parlamentarilor că data viitoare nu o să mai mă implic în organizarea unui protest, pentru că s-ar putea ca ei să stea față în față cu oamenii.’’

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.