Incident deosebit de grav în Râmnicu Vâlcea! Un bărbat s-a aruncat, miercuri seară, dintr-un bloc, împreună cu copilul său, pe care îl ținea în brațe, anunță Realitatea PLUS. Bărbatul a murit la spital, copilul de 7 ani a fost însă salvat, dar a suferit răni foarte grave.

Un bărbat de 40 de ani și-a luat copilul în brațe și s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Potrivit surselor Realitatea PLUS, nu este exclus ca tatăl copilului să fi avut probleme psihice. Deocamdată nu este clar ce l-a împins spre gestul extrem. Polițiștii au început o anchetă în acest caz. 

Totul s-a petrecut in cartierul Traian din Râmnicu Vâlcea, miercuri, în jurul orei 16:00. Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane au căzut de la etajul unui bloc, potrivit realitateadevalcea.net.

La fața locului au ajuns ambulantele, dar si oamenii legii.

Cei doi au fost transportati conștienți, insa cu rani grave, la spital.

Autoritatile urmează să stabilească ce motiv a avut bărbatul pentru a recurge la acest gest șocant.

„Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. 

Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani și de copilul său minor, în vârstă de 7 ani. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunțat IPJ Vâlcea.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.