Controverse uriașe ies la iveală după accidentul care a șocat întreaga țară. Porivit surselor Realitatea PLUS, polițistul NU se afla în misiune când le-a spulberat pe trecerea de pietoni pe cele două copile. Mai mult, au apărut imagini cu omul legii în timp ce verifică cu piciorul dacă una dintre copilele lovite mai trăiește. Atenție, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional!

Au apărut imagini revoltătoare care au șocat întreaga țară de la accidentul în timpul căruia un polițist a ucis pe trecerea de pietoni o fetiță în vârstă de 13 ani. În imagini se vede cum omul legii o verifică pe copilă cu piciorul să vadă dacă mai trăiește. 

Imagine

Copila a fost resuscitată timp de 20 de minute, dar fără succes. Oamenii au aprins candele lângă bordură. Cea de-a doua fetiță, în vârstă de 11 ani, a fost transportată la spital cu mai multe fracturi, însă medicii spun că este în stare stabilă. Accidentul a avut loc pe strada Laminorului, din nordul Capitalei.

Sunt tot mai multe controverse care ies la iveală după accidentul cumplit. Surse Realitatea PLUS susțin că polițistul NU se afla în misiune și nu avea pornite semnalele acustice. Mai mult, acesta circula cu viteză foarte mare.

În urma unei solicitări făcute de Realitatea PLUS, reprezentanții STS au transmis că au fost nouă apeluri care anunțau accidentul mortal. Primul apel primit la 112 a fost la ora 13:32 și a venit chiar de la polițistul care a provocat tragedia. Au urmat, apoi, alte opt. 

Polițistul care a accidentat mortal o fetiță de 13 ani și a rănit-o grav  pe alta este audiat vineri dimineață de către procurori. Procurorii vor trebui să stabilească, pas cu pas, pe baza probelor și după audierea martorilor, cum s-a ajuns la acest teribil accident.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.