Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din București. Poliția a declanșat o anchetă pentru moarte suspectă. Urmează informații cu un puternic impact emoțional.

 Valentin Gherebe, în vârstă de 43 de ani, fost component al echipei naționale de hochei era fondatorul brandului Anonymous, care se ocupă cu organizarea de petreceri a fost găsit mort, în apartamentul său din Capitală.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, marți, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat.

Bărbatul a fost găsit mort, într-o stare avansată de putrefacție, fără răni vizibile pe corp, în apartamentul său din Sectorul 1.

„La data de 31 ianuarie, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a precizat Poliția Capitalei.

Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.