O fetiță de 3 ani, din Buzău, care a dispărut de la domiciliu într-un moment de neatenție a familiei a fost găsită, în frig, de polițiști pe marginea unui drum.

Copila a dispărut de acasă duminică, într-un moment de neatenție a familiei. A luat în spate ghiozdanul fratelui ei și voia să meargă la școală, la fel cum o făcea și el.

Fetița a ieșit din casă îmbrăcată cu un halat de baie și încălțată în papuci de casă. Norocul ei a fost a survenit atunci când a fost reperată pe marginea unei străzi de un echipaj al Poliției care se îndrepta spre o urgență semnalată prin 112. Polițiștilor li s-a părut suspect că un copil îmbrăcat atât de neadecvat pentru vremea de afară rătăcește pe străzi cu un ghiozdan în spate într-o zi în care nu se face șcală. Ea a fost dusă de poliție la familia ei.

Aventura copulei a fost povestită într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

”Ema, cum îi spun părinții, are o poveste a ei, drăguță pe de-o parte.

Citiți cu drag, nu judecați!

Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi, după cum vedeţi, şi-ar dori…
O zi de duminică…Mihaela şi Adrian, polițiști în Buzău, se îndreptau spre o intervenție prin apelul 112, doar că, pe traseul de deplasare, s-au confruntat cu o situaţie ce i-a determinat să pună stop o clipă, se impunea o prioritizare a urgenţelor: o fetiţă de 3 ani, în haine de casă, dar cu ghiozdan în spate, stătea singură în proximitatea drumului judeţean 203D. Astfel, alți colegi au fost redirecționați către adresa indicată prin 112.
Mititica stătea îngândurată și se uita lung la drum. Multe cuvinte nu au reușit să scoată de la ea, așa că Mihaela a urcat-o în autospecială, pentru a o adăposti de frigul lui februarie şi au pornit împreună în căutarea părinţilor.
Mare a fost surprinderea, teama, dar şi recunoştinţa din ochii acestora, când au văzut poliţiştii la poartă, de mână cu mezina familiei.
Dornică să îşi urmeze fratele mai mare la şcoală, într-o secundă de neatenţie, plecase din camera în care se juca, a desfăcut zăvorul porţii şi a pornit la drum, neștiind că fratele ei nu plecase la școală în ziua respectivă, ci era cu tatăl plecat în oraș.
Ne bucurăm enorm pentru sincronizarea de care au avut parte și povestea are un happy end!
Să-i supraveghem cu atenţie, sunt mici, dar au pasul iute!

Şcolari sau nu, cu toţii sunt în grija noastră, a părinţilor, a cadrelor didactice, a poliţiştilor.” se arată în postarea de pe pagina de Facebook – Poliţia Română.

sursa foto: Facebook – Poliţia Română

Sursa: Realitatea de Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.