Afaceristul Viorel Cataramă consideră că nivelul intelectual al politicienilor actual a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 32 de ani, iar asta înseamnă că, în funcții cheie, în situații de criză, ajung toți nepregătiții și neaveniții.

„Am tot mers pe mâna specialiștilor. Până acum, aveam specaliști pe tema Covid, iar acum sunt pe teme de război. Și acești oameni sunt inflenți. Clasa politică românească nu este capabilă să ia singură decizie. E o reducere a nivelului intelectual al calsei politice. La nivelul anilor 90 și 2000 nivelul era mai ridicat. Azi, din cauză că partidele sunt doar structuri ce execută oridne, oamenii competenți nu au loc. Așa, ajung în funcții cheie diversi oameni care nu au studii, ori sunt făcute la școli necunoscute. Acești oameni nu iau singuri decizii, merg pe mâna specialiștilor. Ușor, ușor, ajungem să plafonam toate tarifele. Numai faptul că se dicută de palfonari, la RCA, gaze, energie, este un indiciu clar că societatea românească se îndreaptă într-o direcție greșită”, a declarat Viorel Cataramă la emisiunea Culisele Statului Paralel”.

„Asistăm la atacuri ale conducătorilor ucraineni împotriva celor care îi ajută. Mă deranjează aceste atacuri ale lui Zelenski. NATO și UE nu pot face mai mult, pentru că trebuie să evite un război mondial. Zelenski face apel la 7 miliarde de oameni ca să iasă și să protesteze. A terminat cu policitenii, ăștia nu se pricep, deci el cere pacea de la oameni”, a declarat Cataramă referitor la apelurile repetate ale președintelui Ucrainei de a primi sprijin direct militar din partea NATO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.