Până la ora 21:00, ca urmare a codurilor înregistrate în București, s-a intervenit pentru degajarea a 44 copaci și 3 elememente de constructie, 26 auto afectate, evacuare apă de pe 18 strazi, evacuare apa din 45 locuinte si 15 curti.

În județul Ilfov, pana la ora 21:00, pe perioada Codurilor înregistrate in  9 localitati, s-a intervenit pentru degajare a 4 copaci cazuti, evacuare apa din 12 locuinte si de pe doua strazi inundate, un  autoturism avariat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov anunţă că 12 autoturisme au fost afectate în Capitală şi unul în judeţul Ilfov în urma fenomenelor meteo extreme de marţi după-amiază.

ISU-BIF a intervenit pentru degajarea a 25 copaci căzuţi pe carosabil şi autoturisme, ridicarea a două elemente de construcţie, evacuarea apei de pe 11 străzi inundate, din 27 de locuinţe şi 11 curţi.

De asemenea, a acţionat în opt localităţi din Ilfov pentru înlăturarea a trei copaci căzuţi, evacuarea apei din opt locuinţe şi de pe două străzi.

Municipiul Bucureşti şi opt localităţi din judeţul Ilfov s-au aflat marţi, până la ora 18,30, sub Cod roșu de furtună, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Până la ora 18,30, în zona municipiului Bucureşti au fost averse torenţiale care au depăşit 40 – 50 de litri/mp, descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni. În zona avertizată s-au acumulat în jur de 50 de litri/mp.

Fenomene similare au fost anunţate până la aceeaşi oră şi în localităţile Jilava, Măgurele, Vidra, Bragadiru, 1 Decembrie, Clinceni, Cornetu, Copăceni din judeţul Ilfov.

Foto: Facebook Info Trafic București Ilfov

Sursa: Realitatea de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.