Dovezi explozive prezentate în exclusivitate la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu, despre cum controlează Romprest cei din Compania Aeroporturi.

În ediția de marți seară a emisiunii Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu, au fost prezentate documente incendiare despre legăcura CNAB cu Romprest și cum a fost blocată distribuirea dividendelor. 

Legătura CNAB cu ROMPREST – CUM au fost blocate dividendele

„Dl Grindeanu are toate motivele să-i demită pe acești oameni. Reprezentantul CNAB nu a fost de acord cu distribuirea dividendelor Romprest. 

Am documentul care arată că reprezentantul s-a abținut, dacă ar fi votat ar fi fost 52% si s-ar fi vândut dividendele. Au fost diminuate cheltuielile la Romprest cu bună știință să scadă dividendele, cu concursul celor de la Compania Aeroporturi”, a dezvăluit Anca Alexandrescu, prezentând toate datele.

CARACATIȚA din jurul directorului aeroportului GROAZEI și rolul ROMPREST – Afacerea din spatele HAOSULUI de pe Otopeni. Cine își bate joc de români

„Oamenii ăștia din <<famiglii>> sunt buni la toate, la facut bani pentru cei din servicii si politica. (…)

Sper că niște oameni serioși din statul român isi vor face treaba. Baga in buzunare sute de milioane de euro, niste smecheri”, a declarat Anca Alexandrescu, marți seară, la prezentarea apisodului 2 ale dezvăluirilor explozive privind afacerile de pe Otopeni și CNAB, la Culisele statului paralel.

Dezvăluiri explozive despre JAFUL orchestrat la aeroportul Otopeni – Cum face bani „La Famiglia” din umilirea românilor

„Joi la ora 14 are loc ședința CA la CNAB. Așteptăm să vedem dacă va fi schimbat dl Dorobanțu. 

Scopul nostru este să vedem dacă se va sparge aceasta mafie, cum fac de 10 ani de zile de cand au pus mana pe spațiile comerciale de acolo”, a mai anunțat Anca Alexandrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.