Judecătorii de la Tribunalul Ilfov tranșează astăzi cererea lui Rudel Obreja de întrerupere a executării pedepsei. 

Încarcerat de la începutul lunii aprilie, fostul președinte al Federației Române de Box a aflat recent că suferă de cancer cu metastaze. El și familia sa acuză medicii din penitenciare că nu i-au respectat dreptul de a primi investigații și îngrijiri medicale corespunzătoare. Rudel Obreja vrea să fie eliberat pentru a se putea trata de boala cruntă de care suferă, în țară sau în străinătate. 

Radiografia cazului Rudel Obreja – Posibile încălcări grave ale dreptului la asistență medicală și tratament

Avocata Sorina Dina a comentat, luni seara, pentru Realitatea Plus, drama prin care trece Rudel Obreja de când a fost încarcerat și până când a aflat cumplitului diagnostic – cancer.

Gigi Becali, revoltat după cazul lui Rudel Obreja: „Procurori la DNA și DIICOT, faceți dosare penale și directorilor de pușcării!”

Gigi Becali este revoltat de ce i se întâmplă lui Rudel Obreja în aceste momente. Finanțatorul FCSB a vorbit în emisiunea 100% despre încălcarea drepturilor pentru deținuții din penitenciarele din România.

încălcările , revoltat după cazul lui Rudel Obreja: DNA și DIICOT, nu nenorociți familii. Faceți dosare și directorilor de pușcării!

Antonia Obreja, apel disperat pentru eliberarea soțului: „Este în stare critică, este inuman ce i se întâmplă”

Antonia Obreja, soția fostului președinte al Federației Române de Box, a povestit, luni, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS, drama prin care trece soțul său de când a fost încarcerat și până când a aflat cumplitului diagnostic. Rudel Obreja a fost condamnat în dosarul Gala Bute alături de Elena Udrea și imediat după condamnare a început să se simtă rău. 

Apel disperat al familiei lui Rudel Obreja: Noi nu cerem milă, cerem expertiza medico-legală a IML

Rudel Obreja, fostul președinte al federației române de box, cere să fie eliberat din închisoare. Acesta este internat în spital și a fost diagnosticat cu o boală gravă: cancer. Rudel Obreja a fost condamnat în dosarul Gala Bute alături de Elena Udrea și imediat după condamnare a început să se simtă rău. Familia face acuzații grave și spune că, de fapt, nu i s-ar fi făcut analizele la timp și internarea în spital ar fi fost mult întârziată. În replică, șeful ANP, a declarat pentru Realitatea PLUS, că „ce s-a putut omenește s-a făcut”. „Este într-adevar o tragedie în plan uman și familial pentru persoana în cauză”, afirmat acesta. 

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.