Accident grav pe Autostrada A1. Șapte mașini au fost implicate într-un carambol din care au rezultat 12 victime. O persoană a murit și o alta este în stare gravă.

UPDATE: 12 persoane implicate dintre care 5 victime transportate la spital, 1 persoană a decedat, 6 refuza transportul la spital.

Actioneaza 5 ambulante SMURD si elicopter SMURD, 1 SABIF, descarcerare si autospeciala de stingere.
In total sunt 12 persoane implicate. Dintre acestea, doua victime (1B si 1F) au fost descarcerate in urma cu scurt timp. Celelalte persoane sunt evaluate de echipajele medicale. Actioneaza ISUBIF si ISU Giurgiu

Toate victimele au fost extrase. Din cele doua victime incarcerate, una este decedata, iar cealalta este in stare grava.

Persoana decedata este conducatorul unei autoutilitare (barbat)

Un accident rutier în care au fost implicate şapte autovehicule a avut loc joi dimineaţa pe autostrada A 1, în zona localităţii Ciorogârla.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că pe A 1, pe sensul Piteşti către Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla din judeţul Ilfov, traficul este oprit în urma unui accident rutier în care au fost implicate şapte autovehicule.

Au rezultat trei victime, a căror stare de sănătate este evaluată la faţa locului, fiind solicitat în sprijin un elicopter SMURD.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.